Jobba hos oss

Våra medarbetare är hjärtat i vår verksamhet. Med en kombination av expertis, engagemang och passion arbetar de varje dag för att leverera högsta kvalitet och överträffa våra kunders förväntningar. Deras mångsidiga bakgrunder och erfarenheter bidrar till vår styrka och innovation. Genom att alltid sätta kunden i fokus och arbeta som ett sammansvetsat team, säkerställer våra medarbetare att vi ständigt utvecklas och når nya framgångar tillsammans.

Lediga tjänster just nu

Tjänst

Ort

Ansök senast

Redovisningsekonom

Halmstad

3 november, 2024

Jobba hos Rossinggruppen
Intervju lediga jobb

Intervju med Jessica Dunder, chaufför Rossing Åkeri & Logistik AB.

– Vi transporterar utemöbler, markiser, däck, vitvaror och köksgrejer. Egentligen gäller leverans till tomtgränsen men om jag har tid och möjlighet försöker jag hjälpa kunderna så gott det går, speciellt om det är äldre privatkunder som inte kan bära in godset själva, säger Jessica Dunder.

Vad är det bästa med att köra lastbil?

– Det är all den kontakt jag får med trevliga människor. I bästa fall hinner jag prata lite. Det händer att jag får kaffe och ibland till och med en frukostfralla. Det är ett väldigt socialt jobb.

Hur ser en dag ut?

– Jag backar till min brygga, mitt gods står redan färdigt inom en målad fyrkant och jag går igenom godset och ser till att scanna och lasta in i lastbilen i rätt ordning. Jag bestämmer själv i vilken ordning jag ska leverera det. Jag har en fast runda ut mot Tylösand, Frösakull, Ringenäs och Flygstaden i Halmstad varje dag.

– När allt gods är inscannat gör jag en planering för hur rutten ska se ut så att jag slipper köra fram och tillbaka. Jag brukar vara klar med leveranserna till klockan 14, därefter hämtar jag in mina hämtningar, alltså paket och pallgods från företag och privatpersoner som ska skickas iväg. De lämnas på terminalen för att placeras på rätt lastbil för vidare transport.

Gör ni något socialt ihop på jobbet?

– Ja, fyra gånger per år försöker vi göra något ihop med två större träffar för sommarfest och julfest .Vi är ett bra gäng som har roligt ihop.