Om Koncernen

Om koncernen Rossinggruppen

Med kunden i fokus

Koncernen består av Rossing Åkeri & Logistik AB, FordonsTeknik i Väst AB, NordLog Skandinavien AB, Nordic Transport Sverige AB, Svensk Budservice Väst AB, Gnosjö Trafik AB samt ett par mindre bolag. De har kontor i Halmstad, Linköping, Göteborg, Helsingborg, Borås, Stockholm, Gnosjö, Värnamo, Kungsbacka och Eskilstuna.

”Vi vill leverera en bra produkt som utgår från hantverket. Vi vill vara flexibla, vara nära våra kunder, transparenta i affärerna, vilket vi kan vara genom att vi har våra egna bilar och egen personal med kollektivavtal. Vi jobbar från en sund grund och gör mycket av produktionen inhouse. Det gör att vi har kompetens från skruv till programvara”, säger Jacob Rossing.

”Genom att vi sett verksamheten växa från tuffa år till att vi gjort alla investeringar från egen kassa utan banklån och alltid levt på vår egen resultaträkning har vi skapat en kultur där vi har respekt för pengar. Det är något som jag även tror att kunderna märker och uppskattar. De köper en tjänst som ska vara effektiv, ekonomisk och resurssnål och som gör att kunderna känner att man får valuta för pengarna.”