Nordic Transport Sverige AB

Om företaget

Nordic Transport levererar vad som helst i rätt tid och på rätt plats. Tack vare en kombination av speditörer, lager och transporter erbjuds ett komplett logistikkoncept med skräddarsydda lösningar.

Det kan vara en utmaning eftersom godset kan variera från kassaskåp till hela kontor. Nordic Transport är ett distribution och transportföretag med kontor i Hisings Backa i Göteborg med en terminal på 1 500 kvadratmeter som är kameraövervakad med hög säkerhet, varifrån tre trafikplanerare jobbar.

I Halmstad finns ytterligare ett säkerhetsklassat lager som ligger intill E6:an och som både används som tillfälligt lager och till företag som valt att lägga hela sitt lager där. Bolaget jobbar bland annat med offentligt upphandlade uppdragsgivare, som till exempel Mölndals stad, Kungsbacka, Vänersborg, Uddevalla och Ale kommun.

– Vi hjälper till med allt från transport av styckegods, mat- till flyttuppdrag och kunderna uppskattar att bara behöva ha en transportpartner för alla typer av transporter. Vi är bra på att bygga kostnadseffektiva transportlösningar som uppfyller kraven och önskemålen som kunden ställer. Vi försöker vara lyhörda, flexibla och transparanta i dialogen med våra kunder säger James med
ett leende.

– Vi på Nordic Transport är problemlösare, som fixar de transporter som kunderna efterfrågar, säger James Edberg. Det ställer stora krav på hög servicenivå till bra priser vilket möjliggörs med personalens kunskap och kompetens. Samtidigt knyter Nordic Transport ihop verksamheten för flera företag i gruppen, vilket gör att de kan erbjuda kunderna tjänster på ett större område.

– Vårt egna distributionsområde täcker en stor del av södra Sverige med helt egna fordon och anställd personal, vilket gör att vi kan leverera en hög kvalité och service. På de orter vi inte själva finns på har vi partners, vilket gör att vi täcker hela Sverige och de nordiska länderna, säger James Edberg och konstaterar ”Vi kan alltså köra var som helst, när som helst”.

Intresserad av att veta mer? Gå in på hemsidan eller kontakta oss på 0771-803030.

Platschef – Göteborg:
Natasha Petsurova

Natasha Petsurova

Bolagsinformation

Nordic Transport Sverige AB
Orgnr: 556784-6612

Exportgatan 41
422 46 Hisings Backa

Tel: 031-80 30 30

Epost: info@nordictransport.se
Webb: www.nordictransport.se