FordonsTeknik i Väst AB

Om företaget

På FordonsTeknik utförs alla typer av service och reparationer. En viktig del av serviceutbudet är jourverksamheten. Havererade bilar hämtas med den egna bärgningsbilen eller så skickas en fullt utrustad servicebil ut. FordonsTeknik utför också service på kylaggregat, är en oberoende återförsäljare av däck och däcktjänster, samt återförsäljare av Iveco transportbilar, som de även är auktoriserad verkstad för.

– Vi har planer på att bygga ett showroom för våra bilar, men vi vill först få lite fart på försäljningen, säger Jonathan Rossing, verkstadschef och återförsäljare. Cirka 4 000 fordon passerar genom verkstaden varje år. Vi löser allt från personbilar till tunga fordon och lastbilssläp.

– Då många av våra kunder verkar inom åkerinäringen vet vi att stillestånd ofta inte är ett alternativ. Vi måste helt enkelt lösa kundens bekymmer här och nu! De vill inte ha besked om att bilen ska ställas vid verkstaden i väntan på ledig lyft. Jag gör allt jag kan för att planera om i verkstaden så
att jag får in kundens bil så fort som möjligt,
säger Jonathan Rossing.

Jonathan är självlärd mekaniker, som har mekat med bilar sedan han var 12 år. ”Det gubbarna kan göra ska jag kunna. Jag älskar att skruva själv, annars blir jag galen”, säger han och skrattar.
Det är en låg omsättning på personalen och de flesta har varit där i flera år, något som Jonathan Rossing är stolt över. Jag bemöter mina anställda med respekt

vilket de givetvis förtjänar. Jag är oerhört tacksam att de har valt oss som arbetsgivare. Många har varit med oss från starten, de vet hur verkstaden fungerar, säger han. Jonathan är mån om verkstadens rykte.

– Vi är ärliga och transparanta mot kunderna, vilket bygger lojalitet. Gör vi fel står vi för det. Att det är en bra stämning i verkstaden märks inte minst varje morgon då företaget bjuder de anställda på frukost.

– Det är väldigt mysigt att äta frukost ihop och prata lite. På sommaren händer det att Jonathan står för korv och hamburgare och så grillar vi, berättar mekanikern Kazmer Miklos, 27. Han kom till Sveriges som nyutbildad lastbilsmekaniker från Rumänien för 8 år sedan och har sedan dess jobbat på FordonsTeknik.

– Jag gillar mitt jobb. Det är varierat med analysering av diagnosfel, byte av rutor, eljobb, eller renovering av en motor.

Öppettider:
Måndag till fredag 07:00 – 17:00
Lördag eller söndag 08:00 – 16:00 (kontakta oss för besked)

Verkstadschef: Jonathan Rossing

Jonathan Rossing

Jonathan Rossing

Bolagsinformation

FordonsTeknik i Väst AB
Orgnr: 556749-6921

Handelsvägen 13
302 30 Halmstad

Tel: 035-10 07 50

Epost: info@fordonstek.se
Webb: www.fordonstek.se